Vrouwen Burn-out

Mag ik je nog een paar vragen stellen?

Ben jij vrouw en wordt je leven beheerst door de nare gevolgen van een burn-out van je vrouwelijk brein en lichaam, zoals chronische pijn, angsten, onverklaarbare huilbuien, slapeloosheid, somberheid, vermoeidheid en snauwen omdat je geen ruimte meer over hebt voor liefde?

Staat je brein 24/7 op AAN?

Of is je immuunsysteem van slag, zodat je met grote regelmaat ergens ontstekingen of onverklaarbare pijn hebt?

Of zijn je hormonen in de war, zodat ze onrust en somberheid in je gemoed veroorzaken of steeds onverwacht met alle toeters en bellen door je lichaam en brein heen schieten?

Heb je al van al van alles geprobeerd om van je klachten af te komen en is het resultaat "Accepteren en zie er maar mee te leven"? 

Dan is het tijd voor iets nieuws !!!

Speciaal en uitsluitend voor vrouwen heb ik voor jou Hypnoplay vrouwentherapie ontwikkeld . 

Een therapie die voor iedere vrouw speciaal op maat wordt gemaakt en daarom NIET in een online training past.

Vrouwentherapie? Jazeker, deze therapie blijkt uitsluitend bij vrouwen te werken. Dat komt omdat mijn therapie is gebaseerd op jouw innerlijke zelfhelende vrouwenkracht die bij vrouwen alleen werkt als het denkend brein op UIT staat. Daarnaast ben ik er altijd al van overtuigd geweest dat het vrouwelijke lichaam en brein, emoties en pijn heel anders beleven. Logisch toch, we zitten namelijk totaal anders in elkaar dan mannen. 

Met plezier

Drs. Coleta van Bekhoven, Hypnoplay vrouwentherapeut

Het vrouwelijk brein

Zie hier, het vrouwelijk brein én aanschouw dat je brein niet alleen in je hoofd zit, maar zich ook in je hart en buik bevindt.

Ontdek met hypnoplay vrouwentherapie HET GEHEIM om pijn, verdriet, angst en nare herinneringen te laten verdwijnen en jouw vrouwenkracht, liefde en plezier weer in je lijf en leven binnen te laten stromen.