Stoppen met Roken voor vrouwen

Gepubliceerd op 29 maart 2023 om 14:11

Stoppen met roken met Aroma-Hypnotherapie verhoogt de slagingskans bij vrouwen met 99%

Ben jij een sterke, krachtige vrouw, maar blijven de sigaretten de baas van jou?

Baal je daarvan en wil je graag weer de baas zijn van jouw eigen vrouwenlijf & brein?

Wil jij weer een gezond en zuiver vrouwenlijf?

Lees dan deze blog en neem contact op met Aroma Hypnotherapeut Drs. Coleta van Bekhoven via www.hypnoplaytherapie.nl/contact 

Stoppen met Roken heeft niets met wilskracht te maken. Ook uitleg aan je denkend brein dat roken zo slecht is voor je hele lijf helpt er niet aan. Zelfs de allerergste filmpjes of foto's of onderzoeken die aantonen hoe nicotine en alle andere tientallen chemische stofjes laten je die sigaretten niet staan. Je onderbewustzijn heeft namelijk ooit, toen jouw frontale cortex in de pubertijd nog niet volgroeid was, besloten dat roken je troost geeft, gezelligheid geeft en vooral dat je erbij hoort. Jij mag er zijn, zegt je onderbewustzijn, je bent veilig en beschermd als je erbij hoort. 

Als wilskracht en overtuigingskracht van alle wetenschap niet helpt tegen die nicotinemonstertjes in je lijf, wat dan wel? Dat ga ik je vertellen, zodat jij je voor kan stellen dat ook jij van een NIET ROKER kan worden. 

In een sigaret zitten honderden chemische en giftige stofjes, maar er is zit EEN goed stofje in. Dat is namelijk een stofje gemaakt van Engelwortel oftewel Angelica archangelica L. Dit stofje werkt aardend, verkwikkend en ontspannend. Dit stofje is werkzaam tegen angst en verzacht (zielen)pijn. Engelwortel werkt balancerend. Wat gebeurt er dus als je nu jouw eerste sigaret van de dag opsteekt? Dan zorgt het stofje, Engelwortel, dat bij de eerste inhalering van de dag er in je onbewuste oerbrein 4-10 seconden de opdracht wordt gegeven om dopamine, geluksstofjes, aan te maken. Dopamine werkt verzachtend, balancerend, geruststellend, troostend en tegelijk verkwikkend. Wat wil je nog meer:-)

Er zitten echter een addertje onder het gras, in de vorm van een nicotinemonstertje. Dat komt ook binnen met die eerste haal van je eerste sigaret als je aan een nieuwe dag begint. En wat doet het nicotinemonstertje? Die gaat tussen de cellen van je brein zitten en zorgt dat de signalen om dopamine aan te maken worden geblokkeerd. Gevolg: jij gaat als een malle de ene na de andere sigaret opsteken, want die dopamine, die geluksstofjes, heb je nodig om je fijn te voelen. Totdat je in je slaap die monstertjes weer hebt opgeruimd door ze uit te zweten en te ademen en jouw lijf weer het signaal van de engelwortel kan voelen. Je staat op en neemt je eerste trekje van je sigaret en daar ga je " geluksstofjes" stromen door je lijf. Wel 4-10 hele seconden lang. Je slaakt een zucht. Lekker. Het nicotinemonstertje doet zijn werk en stopt in jouw onbewuste oerbrein de aanmaak van " geluksstofjes". Kan je je voorstellen dat jouw lijf het verleert om " geluksstofjes" aan te maken als je rookt? 

Zo werkt dat dus. Daarom word je ook zo chagrijnig als je stopt, krijg je een kort lontje. Want dat nicotinemonstertje wil opnieuw je lijf in en gevoed worden. En je onbewuste brein dat niet meer weet hoe het zelf "geluksstofjes" aan moet maken raakt in paniek. Een trekje maar, dat geeft toch niet? En daar ga je weer. Vaak nog erger dan voor je poging om te stoppen met roken. Daarom is het zo moeilijk deze vicieuze cirkel te stoppen

Maar er is hoop! Aroma Hypnotherapeut voor vrouwen Drs. Coleta van Bekhoven, helpt jouw " geluksstofjes" productie op gang te krijgen met onder meer de geur van de etherische olie van Engelwortel oftewel Angelica. Wat zij tegelijkertijd ook aan jouw vrouwenlijf en vrouwelijk oerbrein leert is dat ze de drang naar suiker/koolhydraten vermindert, zodat je niet gaat snaaien als je gestopt bent en onnodig jouw lijf belast met extra kilo's. Dat doet zij met Hypnocell, waardoor jouw cellen jou weer gezond en blij kunnen maken.

Stoppen met roken met Aroma-Hypnotherapie verhoogt de slagingskans bij vrouwen met 99%. Dus, ben jij een sterke, krachtige vrouw, maar blijven de sigaretten de baas van jou? Baal je daarvan en wil je graag weer de baas zijn van jouw eigen vrouwenlijf & brein? Wil jij weer een gezond en zuiver vrouwenlijf?
Neem dan contact op via www.hypnoplaytherapie.nl/contact 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.