Stoppen met Roken voor vrouwen

Gepubliceerd op 29 maart 2023 om 14:11

Stoppen met roken met Aroma-Hypnotherapie verhoogt de slagingskans bij vrouwen met 99%

Ben jij een sterke, krachtige vrouw, maar blijven de sigaretten de baas van jou?

Baal je daarvan en wil je graag weer de baas zijn van jouw eigen vrouwenlijf & brein?

Wil jij weer een gezond en zuiver vrouwenlijf?

Lees dan deze blog en neem contact op met Aroma Hypnotherapeut Drs. Coleta van Bekhoven via www.hypnoplaytherapie.nl/contact 

Stoppen met Roken heeft niets met wilskracht te maken. Ook uitleg aan je denkend brein dat roken zo slecht is voor je hele lijf helpt er niet aan. Zelfs de allerergste filmpjes of foto's of onderzoeken die aantonen hoe nicotine en alle andere tientallen chemische stofjes laten je die sigaretten niet staan. Je onderbewustzijn heeft namelijk ooit, toen jouw frontale cortex in de pubertijd nog niet volgroeid was, besloten dat roken je troost geeft, gezelligheid geeft en vooral dat je erbij hoort. Jij mag er zijn, zegt je onderbewustzijn, je bent veilig en beschermd als je erbij hoort. 

Als wilskracht en overtuigingskracht van alle wetenschap niet helpt tegen die nicotinemonstertjes in je lijf, wat dan wel? Dat ga ik je vertellen, zodat jij je voor kan stellen dat ook jij van een NIET ROKER kan worden. 

In een sigaret zitten honderden chemische en giftige stofjes, maar er is zit EEN goed stofje in. Dat is namelijk een stofje gemaakt van Engelwortel oftewel Angelica archangelica L. Dit stofje werkt aardend, verkwikkend en ontspannend. Dit stofje is werkzaam tegen angst en verzacht (zielen)pijn. Engelwortel werkt balancerend. Wat gebeurt er dus als je nu jouw eerste sigaret van de dag opsteekt? Dan zorgt het stofje, Engelwortel, dat bij de eerste inhalering van de dag er in je onbewuste oerbrein 4-10 seconden de opdracht wordt gegeven om dopamine, geluksstofjes, aan te maken. Dopamine werkt verzachtend, balancerend, geruststellend, troostend en tegelijk verkwikkend. Wat wil je nog meer:-)

Er zitten echter een addertje onder het gras, in de vorm van een nicotinemonstertje. Dat komt ook binnen met die eerste haal van je eerste sigaret als je aan een nieuwe dag begint. En wat doet het nicotinemonstertje? Die gaat tussen de cellen van je brein zitten en zorgt dat de signalen om dopamine aan te maken worden geblokkeerd. Gevolg: jij gaat als een malle de ene na de andere sigaret opsteken, want die dopamine, die geluksstofjes, heb je nodig om je fijn te voelen. Totdat je in je slaap die monstertjes weer hebt opgeruimd door ze uit te zweten en te ademen en jouw lijf weer het signaal van de engelwortel kan voelen. Je staat op en neemt je eerste trekje van je sigaret en daar ga je " geluksstofjes" stromen door je lijf. Wel 4-10 hele seconden lang. Je slaakt een zucht. Lekker. Het nicotinemonstertje doet zijn werk en stopt in jouw onbewuste oerbrein de aanmaak van " geluksstofjes". Kan je je voorstellen dat jouw lijf het verleert om " geluksstofjes" aan te maken als je rookt? 

Zo werkt dat dus. Daarom word je ook zo chagrijnig als je stopt, krijg je een kort lontje. Want dat nicotinemonstertje wil opnieuw je lijf in en gevoed worden. En je onbewuste brein dat niet meer weet hoe het zelf "geluksstofjes" aan moet maken raakt in paniek. Een trekje maar, dat geeft toch niet? En daar ga je weer. Vaak nog erger dan voor je poging om te stoppen met roken. Daarom is het zo moeilijk deze vicieuze cirkel te stoppen

Maar er is hoop! Aroma Hypnotherapeut voor vrouwen Drs. Coleta van Bekhoven, helpt jouw " geluksstofjes" productie op gang te krijgen met onder meer de geur van de etherische olie van Engelwortel oftewel Angelica. Wat zij tegelijkertijd ook aan jouw vrouwenlijf en vrouwelijk oerbrein leert is dat ze de drang naar suiker/koolhydraten vermindert, zodat je niet gaat snaaien als je gestopt bent en onnodig jouw lijf belast met extra kilo's. Dat doet zij met Hypnocell, waardoor jouw cellen jou weer gezond en blij kunnen maken.

Stoppen met roken met Aroma-Hypnotherapie verhoogt de slagingskans bij vrouwen met 99%. Dus, ben jij een sterke, krachtige vrouw, maar blijven de sigaretten de baas van jou? Baal je daarvan en wil je graag weer de baas zijn van jouw eigen vrouwenlijf & brein? Wil jij weer een gezond en zuiver vrouwenlijf?
Neem dan contact op via www.hypnoplaytherapie.nl/contact 


Reactie plaatsen

Reacties

Simone van Alphen
2 maanden geleden

Ben al enige tijd op zoek naar een hypnosetherapeut. Afgelopen week ben ik op intakegesprek geweest bij Hypnose zorg in Breda. Ik had geen klik met haar. Toen ik vroeg hoe zij te werk ging, vond ze dat maar een vreemde vraag en ben verder gaan zoeken. Totdat ik iemand ontmoette die mij u aanraadde.

Daardoor raakte ik enthousiast en wil ik mij aanmelden voor hypnose sessie Stoppen met roken.

Daarnaast heb ik ook nog andere klachten overgehouden van mijn burn-out sinds september 2016 en in datzelfde jaar ben ik in de overgang geraakt (nadat ik gestopt was met de pil die ik jarenlang heb doorgeslikt) door heftige PMS-klachten te vermijden.

De klachten waar ik o.a. last van heb, is niet goed kunnen focussen, concentratieproblemen, hoofd vol watten, traagheid in opnemen van info (als ik teveel/te snel prikkels/informatie binnenkrijg) en traagheid in antwoord geven, niet logisch meer kunnen nadenken, heel veel tijd/energie nodig om een mail te beantwoorden (waar ik voor mijn burnout nooit last van heb gehad) en andere klachten.
Gedurende mijn burn-out ben ik erachter gekomen dat ik ook nog eens hooggevoelig ben en mijn hoofd heel snel vol zit, vooral als ik te maken krijg met negatieve/klagende mensen, die mij altijd weten te vinden en daar 1 a 2 dagen last van heb (o.a.heel moe).

Ik heb vanaf eind 2016 tot op heden niet meer gewerkt, dat wil ik dit jaar weer gaan oppakken, dan is het fijn dat ik geen last meer heb van bovenstaande klachten.
Geen idee of dit nu nog burn-out of overgangsklachten zijn.
Binnenkort start ik wel hormoontherapie (opnieuw) maar dan moet ik eerst gestopt zijn met roken.

Ik ben verzekerd bij het VGZ, helaas zie ik die zorgverzekeraar niet in het rijtje vermeld staan. Dat vind ik wel heel jammer, want dan ontvang ik per behandeling nog een klein bedrag terug.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet,
Simone van Alphen