Reviews:

Alle namen van de cliënten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid!!!

Voor als je het idee van hypnose een beetje spannend vindt:

"Vrouwen ervaren een hypnoplay behandeling allemaal als een soort van kadootje. Je leert namelijk spelenderwijs héél diep te ontspannen, iets wat je vaak hebt verleerd en waar je lichaam blij van wordt en je brein erbij omdat dat even op UIT komt te staan en het zich herstellen kan ."

 

Hypnoplaytherapie is speciaal voor vrouwen ontwikkeld door drs. Coleta van Bekhoven.

Uit effectiviteitsonderzoek is gebleken dat deze therapie chronische pijn bij 80% van de vrouwen geheel laat verdwijnen en bij 20% aanzienlijk vermindert.

 

Slaap

Review: Miranda 39 jaar

Hoe Coleta het voor elkaar heeft gekregen weet ik niet. Zij blijft maar zeggen dat ik het zelf heb gedaan, maar zo voelt het niet. Maakt ook niet uit: "Ik SLAAP weer"!!!!! Zo blij mee, ik kan de wereld weer aan. Mijn fibromyalgie klachten worden minder en mijn toffe baan die door mijn slaaptekort in gevaar kwam, kan ik weer aan. En dat met maar 2 maal een behandeling een slaapaudio en een speciaal voor mij samengesteld slaapmedicijn.

 

Iets negatiefs vervangen door iets positiefs

Review: Yvonne 46 jaar

Dag Coleta, hartelijk dank voor jouw behandelingen, die ik vooral als liefdevol heb ervaren. Ik denk dat in die liefde en aandacht veel kracht tot herstel zit. Ik voel mij weerbaarder door mijn positieve gedachten en kwaliteiten meer als kracht in te zetten en mijzelf daarin te steunen.

Groetjes, Yvonne

 

 

Burn-out en SOLK (lichamelijk onverklaarbare klachten en pijnen)

Review:

Esther 38 jaar

–  Deze therapie heeft me letterlijk en figuurlijk ruimte gegeven, ik zit weer lekker in mijn vel en kan me weer soepel bewegen en plezier hebben in mijn leven. Ik heb weer energie en slaap weer lekker. Mijn burn-out is volledig opgelost en al mijn onverklaarbare klachten en pijnen zijn verdwenen 

Miskraam

Review:

Eline 32 jaar

– Na mijn miskraam bleef ik het gevoel houden dat er een nare deken over mijn gevoel lag. Dingen gingen niet meer als vanzelf, mijn energie kwam niet goed terug en mijn menstruatiecyclus, waar ik altijd de klok op gelijk kon zetten, was helemaal van slag af. Lichamelijk bleek er niets aan de hand. Toch voelde het niet goed. Via een goede kennis kwam ik bij Coleta terecht. Samen zijn we op reis gegaan in hypnose en is zij mijn gids geweest. Het was een onbeschrijflijk bijzonder mooie reis. Ik heb gevoeld dat ik het altijd op wilskracht heb gedaan en sinds deze hypnose sessie, voelt het zoveel lichter, is er een enorme last van me afgevallen. En het allermooiste, ik heb gevoeld dat in mijn baarmoeder een prachtig, zacht bloembedje is gevormd, waarin een nieuw kindje zich veilig kan nestelen totdat het goed beschermd en helemaal gezond, geboren kan worden.    

Zenuwpijn,

Review:

Ria 78 jaar, getrouwd, 3 kinderen en 8 kleinkinderen.

--- Eindelijk ben ik het grootste deel van de dag van die helse zenuwpijn af. Ik kan weer lachen en naar mijn kaartclubje en met de kleinkinderen naar de Efteling. Wat een genot om weer gedeeltes van de dag van die nare, stekende, brandende pijn af te zijn. Ik had alles al geprobeerd, tot zelfs zenuw dodende injecties in mijn rug, maar niets hielp.

Ik ben zo trots op mezelf dat ik het aangedurfd heb om deze therapie te volgen bij Coleta. Ik kan me ontspannen zoals ik nooit eerder heb gekund en dat heeft zij mij geleerd. Zo te ontspannen dat al mijn zenuwcellen de kans krijgen om te herstellen en zich te zuiveren van alle afvalstoffen van medicijnen en spanningen van angst en verdriet.

Af en toe voel ik die nare pijn weer opkomen, dan pas ik zelfhypnose toe, die ik geleerd heb. Een paar keer per dag pas ik deze methode toe en na een kwartiertje of halfuurtje, voel ik me heerlijk, loom, ontspannen, vol energie en zin in de rest van de dag

Dank je Coleta dat ik het plezier in mijn leven weer terug heb en weer lachen kan ---

 

Tinnitus

Review:

Helma, 46 jaar

--- Ik kwam bij Coleta voor pijn in mijn schouders en heup. Tijdens de behandeling bleek dat de pijn in verband stond met mijn andere klachten, zoals een "piep" geluid in mijn oren, opgelopen bij een zware val met mijn fiets. Het voelde in hypnose dat Coleta als een soort professortje onderzoek deed en zo de bijpassende geneeskrachtige kruidenolie vond, waarmee ze mijn "piep" liet verdwijnen. Het was heel bijzonder --- 

 

Extra ondersteuning bij de behandeling van Kanker

Review:

Nika, 59 jaar

--- Het mooiste van deze behandelmethode is dat het met plezier gaat. Daardoor wordt de zwaarte eraf gehaald en ga je met extra bescherming en goede hoop en vanuit rust het traject van chemo behandeling in. En je weet dat het werkt en voelt dat het werkt en ik heb de bewijzen onder meer op de scan en in mijn bloeduitslag gezien.

Weinig haaruitval was eveneens een bijkomend kadootje.

---- 

 

Reuma Pijn

Review:

Ik dacht dat mij hetzelfde lot als mijn moeder wachtte..... altijd pijn vanwege Reuma, vertelt de 45 jarige Joan.

--- Drs. Coleta van Bekhoven behandelt met succes pijnklachten die al langer dan twee maanden bestaan en moeilijk onder controle zijn te krijgen. Een van haar cliënten is de 45-jarige Joan. Zij had pijnklachten in beide handen en vertoonde alle symptomen van reuma. Ze wilde geen medicatie vanwege de bijwerkingen. Na enkele behandelingen is de pijn verdwenen. --- 

Joan vertelt verder:

--- Pijn in mijn handen, vergroeiingen van mijn vingers. Ik herkende de symptomen van mijn moeder en
dacht dat mij hetzelfde lot wachtte. Altijd pijn vanwege reuma. Vorig jaar met de Wim Hof Methode
begonnen, dat gaf verbetering, maar ik was nog niet tevreden.
Tijdens de Hypnoplay behandelsessies heb ik contact gemaakt met mijn indianen voorouder en mijn innerlijke wijsheid.
Zo ontdekte ik het recept voor genezing!
Na twee sessies Hypnoplay, begeleidende audio’s (voor thuis) én ondersteuning met kruiden ben ik
van mijn pijn af.
Ik ben weer volop in mijn eetbare tuin bezig en pak de dag met beide handen aan.
Dankjewel Coleta! ----

 

Chronische buikpijn (PDS) 

Review:

Bianca, 48 jaar

---Ik volg Coleta al een tijdje op Facebook en ik las dat ze vrouwen zocht die haar nieuwe pijntherapie op basis van medische hypnose wilden beleven. Ik was erg nieuwsgierig naar wat het inhield en omdat ik al heel lang last van buikpijn had, besloot ik me aan te melden.
In eerste instantie was ik een beetje sceptisch, maar uiteindelijk na een paar behandelingen ben ik enorm verrast en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen.
Het is een hele bijzondere ervaring om in hypnose dichtbij je (verborgen) emoties te komen en je lichaam voelt dat het heelt.
Door mijn PDS (prikkelbaar darm syndroom) had ik altijd het gevoel alsof er een steen op mijn maag lag. Na de 1e hypnose sessie was dat gevoel al nagenoeg verdwenen.
Met wat tips en tools die ik van Coleta mee gekregen heb, kan ik nog beter leren diep te ontspannen, en dat doet mijn lichaam en geest erg goed ---- 

Review:

Colinda, 43 jaar

--- Al jaren heb ik chronische buikpijn, omdat er geen oorzaak te vinden bleek, werd de diagnose "prikkelbaar darmsyndroom" gesteld en gezegd dat ik er maar mee moest leren leven.

Ik heb van alles geprobeerd, van diëten tot massage, totdat ik hypnotherapie voor vrouwen ontdekte.

Met het doorleven van mijn nooit verwerkte abortus, bleek mijn buikpijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

Door de ontspanningsoefeningen die ik leerde toepassen met zelfhypnose, is de buikpijn nooit meer teruggekomen. 

Mijn advies: neem dus nooit genoegen met

" leer er maar mee te leven". ---

 

Opvliegers in de overgang, paniekaanvallen en pijnklem op de borstkast

Review

Willeke, 54 jaar, heeft een top baan, 2 prachtdochters én een nieuwe liefde in haar leven

– Onlangs heb ik een behandeling ondergaan bij Coleta. Ik had al een tijdlang last van een soort angst aanvallen die opgevolgd werden door heftige opvliegers. Ik had al veel geprobeerd om erachter te komen waar dat nu vandaan kwam, maar het ging er niet door weg. De laatste tijd werd ik steeds vaker met die angst al wakker en volgden er steeds heftigere opvliegers. Het voelde dan alsof er een pijnklem op mijn borst werd gezet, die me de adem benam, heel eng. In hypnose kwamen situaties naar boven waar ik mij vreselijk angstig en machteloos had gevoeld in het verleden. Dat had te maken met mijn relatie van toen. Ruzie met toenmalige partner waar echt geen uitzicht te vinden was wat ik ook probeerde….. 

Voor mij vielen opeens de puzzelstukjes in elkaar ! Ik had niet verwacht dat daar juist het probleem uit voort kwam omdat ik dacht al veel opgelost te hebben uit die scheiding van die man en alles wat ik erna deed om weer mijzelf te worden. 
Sinds een aantal maanden had ik net een nieuwe vriend. En blijkbaar kwam die angst van je machteloos voelen in een relatie daardoor weer sterker naar boven. Vandaar dat de angstmomenten met daarna opvliegers steeds erger en heftiger werden. 
Na de therapie sessie voelde ik al meteen dat het weg was. Heel vreemd en ik geloofde het ook niet meteen maar de dagen erna merkte ik echt dat het weg was, de angst en de akelige pijnlijke klem op mijn borstkast. De opvliegers zijn er nog wel af en toe, maar die zijn niet heftig meer. 

Ik kan nu met meer vertrouwen en onbevangenheid omgaan met mijn nieuwe vriend.   

Heel fijn Coleta ! Bedankt ! –

 

Pijn bij het vrijen

Review:

Pattie, 54 jaar, getrouwd met Cees

--- Deze therapie heeft mijn huwelijk gered ! Ik dacht dat mijn "seks" stuk was gegaan, door dat het vrijen pijn deed. Ik snapte er niets van, want ik hield nog steeds veel van mijn man.

Ik werd er snauwerig en afstandelijk van en wilde niet meer aangeraakt worden, bang dat mijn man zin zou krijgen om te vrijen.

Was het een burn-out of was ons huwelijksleven doodgebloed, of werd ik gewoon te oud?

Door deze bijzondere therapie ontdekte ik dat er niets mis was met ons huwelijk.

De overgang bleek de oorzaak en de pijn verdween.

Helemaal gelukkig mee en mijn man ook. ---

 

Wil je meer weten over de werkwijze en tarieven van een hypnoplay behandeltraject ?
Klik dan hier

 

Met succes behandelt Drs. Coleta van Bekhoven burn-out en chronische pijn bij vrouwen.

Haar behandelmethode is speciaal voor vrouwen ontwikkeld en daarom zo effectief, want wist jij dat vrouwen anders pijn beleven omdat ze 50% meer zenuwuiteinden hebben dan mannen?

Daarnaast activeert pijn bij vrouwen nare herinneringen en emoties, die zij opslaan in hun gehele lichaam en als een trigger voor de pijn gaan werken. Een vicieuze pijncirkel is dan een feit.

Met deze behandelmethode activeert Drs. Coleta van Bekhoven jouw zelfhelende vrouwenkracht, doorbreek jij de pijncirkel en vorm je jouw eigen medicijn. 

Wil jij meer weten over de wijze waarop Drs. Coleta van Bekhoven ook jou van je pijn af kan helpen met medische hypnose en geurmedicijnen?

Plan dan hier een telefonisch gesprek in om dit samen met haar te bespreken. 

Liever meteen bellen? 

 06-46150896

of kom naar het Gratis inloopspreekuur 

 

Drs. Coleta van Bekhoven, Pijntherapeut