Hypnoplaytherapie » Over mij

Ik ben drs. Coleta van Bekhoven.

Verpleegkundige, universitair geschoold medisch spel- en hypnotherapeut en aromaspecialist.

Mijn specialisaties zijn: Chronische pijn bij vrouwen, vrouwenburn-out, Carcinos oftewel kanker bij vrouwen en zielenpijn zoals die kan ontstaan door een abortus of miskraam.

Speciaal voor vrouwen heb ik Hypnoplaytherapie gecreëerd. Een therapie volledig afgestemd op het vrouwenlichaam en vrouwelijk brein. Een therapie die uitgaat van de zelfhelende kracht die iedere vrouw bezit.

In mijn praktijk en als vrouw ervaar ik al jaren dat vrouwen echt anders in elkaar zitten dan mannen. Het vrouwen lichaam en het vrouwelijk brein ken ik als geen ander. Met al haar intuïtiviteit en behoefte aan liefde, passie en plezier, met haar hormonen die door haar lijf kunnen gieren en haar gemoedstoestand als een jojo op en neer laten schieten, met al haar emoties die vast kunnen gaan zitten in haar lijf en haar ziel raken of pijn veroorzaken.

Ik heb ontdekt hoe een vrouw haar zelfhelende kracht terug kan vinden en "activeren" en dat wil ik graag met iedere vrouw delen. 

Kom eens langs op mijn inloopspreek uur of maak een afspraak voor een intake, die kosteloos is als het niet leidt tot een vervolg. Het succes van mijn behandeling is namelijk afhankelijk van de verbinding die ik maken kan met jou, zodat jij, met mij als gids, boven jezelf uit kan stijgen en de vrouwenkracht vindt die in jou zit.