Hypnoplaytherapie » Hypnoplay methode

Voor wie?

Voor iedere vrouw

die gelooft

in haar eigen zelfhelende vrouwenkracht

 


Waarom is de Hypnoplay behandelmethode zo effectief is bij vrouwen?

De kracht van deze behandelmethode zit in het feit dat deze speciaal voor vrouwen is ontwikkeld én dat de behandeling op jouw specifieke klachten en jou als uniek persoon wordt afgestemd. 

Hoe werkt deze methode?

Deze behandelmethode gaat uit van de zelfhelende kracht die iedere vrouw bezit

De Hypnoplay Pijntherapeut maakt gebruik van (medische) hypnose en speltherapeutische technieken en "activeert" daarmee de zelfhelende kracht die in jouw onderbewustzijn zit waardoor jouw pijn verdwijnt.

Het resultaat?

Met de HypnoPlay methode kan iedere vrouw al spelenderwijs, in hypnose, haar eigen geheime zelfhelende kracht ontdekken en al haar chronische pijn laten verdwijnen.

Wil je meer weten?

Kijk dan eens verder op mijn website of neem contact met me op.

Met plezier Drs Coleta van Bekhoven, Hypnoplay Pijntherapeut

 
De HypnoPlay methode.

De HypnoPlay methode is gebaseerd op kennis van het vrouwenlichaam en vrouwelijk brein, medische spel- en hypnosetechnieken en de geneeskracht van aromatherapie.

Het is een methode, speciaal ontwikkeld voor vrouwen, die op jou persoonlijk wordt afgestemd. Deze methode maakt gebruik van een combinatie van medische hypnose,  speltherapeutische technieken en geuren, waardoor je je denkend brein even op UIT kan zetten.

Je leert jezelf, al spelenderwijs, in een staat van zeer diepe ontspanning te brengen. Met behulp van jouw verbeeldingskracht en de Inner Child methode kan je dan contact maken met jouw onderbewustzijn waar jouw zelfhelende vrouwenkracht zich bevindt.