Vrouwentherapie » Hypno-Meditatie

 

HYPNOCEL MEDITATIE

Er is een geheel nieuwe vorm van meditatie. Een bijzonder effectieve meditatie met muziek passend bij wat jouw cellen nodig hebben. En dat zijn niet de geijkte natuurgeluiden of klankschalen, maar heerlijke activerende of stromende en glijdende muziek die met hypnotische verhalen de juiste signalen aan je cellen geven. 

Want weet je, al jouw cellen zijn altijd bezig om jou blij, gelukkig en gezond te maken. Daarvoor communiceren ze met elkaar, middels geluiden, temperatuur, beweging en geuren en kleuren. Zo praten jouw cellen met elkaar en zo laten ze jou voelen dat ze goed of slecht in hun vel zitten. Dat kan jij voelen doordat je blij en gelukkig bent en je huid straalt of doordat je ergens pijn hebt en je continu moe of sombertjes voelt en je eczeem of een droge huid krijgt. 

De kunst is dus om goed naar je cellen te luisteren, uit te vinden welke cellen hulp nodig hebben en hoe jij ze daarbij kan helpen. Vaak zijn we het verleerd om naar ons lichaam te luisteren, waardoor onze cellen steeds harder moeten gaan roepen, net zolang tot ze er pijn van doen. De reactie van je cellen die niet gehoord worden of door medicijnen gesmoord worden kan twee kanten uitgaan: a) ze denken "zoek het uit" gaan we toch lekker met vakantie of b) we zijn niet goed genoeg en gaan in een hoekje zitten treuren. Van de eerste situatie kan sprake zijn als je immuunsysteem plat gaat omdat je niet goed voor je cellen zorgt, van de tweede situatie is sprake bij medicijngebruik die pijn signalen blokkeert omdat jij de hulpkreten van je cellen negeert. Treurende cellen, dat kun je je vast wel voorstellen, kunnen zich opstapelen en versteend verdriet vormen in je lichaam of vullen zich met tranen zodat ergens in je lichaam ledematen opzwellen door het vocht dat zich opstapelt. 

 

Let wel: Je bent onder behandeling van een medisch specialist. De hypnocel meditatie audio van Drs. Coleta van Bekhoven biedt extra ondersteuning bij de reguliere behandeling en vermindert de nare bijwerkingen van medicijnen. Deze audio is uiteraard geen vervanging van uw medische behandeling.