Hypno meditatie audio

"Fanfare voor het Leven" 

vermindert bijwerkingen van chemo

Chemo kan echt heel heftig zijn, maar met de FANFARE VOOR HET LEVEN audio wordt het minder zwaar of zelfs ontspannend. De chemiootjes worden namelijk opgevangen bij binnenkomst en met jou als dirigent rechtstreeks naar de tumor geleid. Effect: minder bijwerkingen en sterke blije cellen die jou helpen om jouw immuunsysteem en eigen helende kracht te versterken. 

Ga jij binnenkort starten met een chemo behandeling en kan je ook wat extra ondersteuning bij jouw genezingsproces gebruiken?  Bestel dan de "Fanfare voor jouw leven" audio via onderstaand formulier.

De kosten van deze waardevolle geneeskrachtige audio?

Je krijgt de audio gratis in ruil voor een donatie aan de stichting Yvya voor de ontwikkeling van een Early Warning Scan voor borstkanker.

Wil je daarnaast een persoonlijke behandelsessie, neem dan contact op met Drs. Coleta van Bekhoven.  Ook een behandelsessie is gratis bij borstkanker in ruil voor een donatie aan stichting Yvya. 

Review Nika, 59 jaar

Het mooiste is dat het plezier en ontspanning geeft. Daardoor wordt de zwaarte eraf gehaald en ga je met extra bescherming en goede hoop en vanuit rust het traject van chemo behandeling in. En je weet dat het werkt en voelt dat het werkt en ik heb de bewijzen onder meer op de scan en in mijn bloeduitslag gezien. Weinig haaruitval was eveneens een bijkomend kadootje.

 

Let wel: Je bent onder behandeling van een medisch specialist. De medische meditatie audio van Drs. Coleta van Bekhoven biedt extra ondersteuning bij de reguliere behandeling en vermindert de nare bijwerkingen van chemobehandeling. Deze audio is uiteraard geen vervanging van uw medische behandeling.