Hypnoplaytherapie » Gratis bij Borstkanker

Ik ben geraakt. Door het verhaal van Paulette Kreté van Stichting YvYa, bewust van borstkanker Zij ontwikkelen een Early Warning Scan, zodat vrouwen al vanaf hun 16e gescreend kunnen worden op borstkanker, wat met de huidige mammografie pas vanaf je menopauze kan. Je kan hier aan doneren zodat deze scan er zo snel mogelijk komt.

Nu heb ik ervaring met mooie hypnose verhalen maken voor vrouwen als je een chemobehandeling ingaat, zodat de chemiootjes ( die nogal dom/idiootjes zijn en in je lichaam alle sneldelende cellen aanvallen) rechtstreeks naar de tumor gaan ipv rond te dwalen. Mooie hypnose verhalen die een beetje licht en plezier geven als je uren in het ziekenhuis ligt voor de chemo behandeling. Mooie hypnose verhalen, die er ook voor zorgen dat de bijwerkingen van de chemo (inclusief haaruitval) verminderen en verzacht worden.

Op deze wijze wil ik graag mijn steentje bijdragen, door deze GRATIS aan te bieden aan vrouwen waarbij borstkanker is geconstateerd en bij wie binnenkort een chemobehandeling start. GRATIS, met als enige TEGENPRESTATIE dat ze aan Stichting YvYa, bewust van borstkanker een DONATIE doen, zodat die Early Warning Scan er zo snel mogelijk komt.

Ben jij vrouw en start binnenkort een chemobehandeling omdat er borstkanker is geconstateerd bij jou? Wil jij graag dat ik speciaal voor jou een hypnose audio maak om af te spelen tijdens de chemobehandeling. Een audio die ervoor zorgt dat de chemiootjes hun werk goed doen en niet verdwalen en zo schade aanrichten op de verkeerde plekken. Een audio met bijbehorend geurmedicijn speciaal voor jou, die ik maken kan op basis van een intake en twee medische hypnose sessies. Geloof jij in jouw zelfhelende en beschermende vrouwenkracht en wil je graag op deze wijze wat extra ondersteuning bij de chemobehandeling? Bel me dan op 06-46150896 of neem contact op  

 

Review Nika, 59 jaar

Het mooiste van deze behandelmethode is dat het met plezier gaat. Daardoor wordt de zwaarte eraf gehaald en ga je met extra bescherming en goede hoop en vanuit rust het traject van chemo behandeling in. En je weet dat het werkt en voelt dat het werkt en ik heb de bewijzen onder meer op de scan en in mijn bloeduitslag gezien. Weinig haaruitval was eveneens een bijkomend kadootje.

Let wel: U bent onder behandeling van een medisch specialist. Ik, Drs. Coleta van Bekhoven, bied "slechts" extra ondersteuning bij de reguliere behandeling die u samen met uw medisch specialist gekozen hebt. Ik geef dus geen advies. Mijn hypnose audio's en geurmedicijnen verminderen wel de nare bijwerkingen van de chemobehandeling.