Geurmedicijnen worden altijd speciaal voor jou samengesteld, omdat iedere vrouw uniek is en haar lijf en brein en weet welke helende geuren zij nodig heeft om de klachten waar haar lijf last van heeft te laten verdwijnen.

Ben je vrouw en heb je slaapproblemen, pijnen waar geen fysieke oorzaak is te vinden of last van je gemoed, dan zijn daarvoor allerlei medicijnen: paracetamol, tramadol, oxazepam, diazepam, temazepam, nortriptyline en ga zomaar door. Allemaal medicijnen met nare bijwerkingen. Deze medicijnen zorgen ervoor dat er een deken over je gemoed heen komt te liggen, waardoor je niets meer voelt, of geven je een chemische slaap waarin je geen nieuwe energie opdoet of stillen je pijn door de signalen naar je brein te blokkeren, waardoor je lichaam op andere wijzen gaat protesteren. Vaak werken deze medicijnen ook nog eens verslavend, waardoor je niet meer zonder kan, terwijl de werking steeds minder wordt. Ach, 10 of 20 mg kan toch geen kwaad. En er is toch geen alternatief. Als ik niet kan slapen kom ik de dag niet door. De pijn is met dit medicijn enigszins draaglijk. Mijn gemoed? Dat voel ik toch niet meer goed, das ook beter, toch?

Er is geen alternatief.... allerlei theetjes en kruiden, massages, pijntherapieën, psychologen helpen toch niet... Allemaal al geprobeerd.

Jawel: Geurmedicijnen die in hypnose aan je emotionele geurbrein worden verbonden, zodat ze mooie dromen en fijne gevoelens en herinneringen oproepen.!

Geurmedicijnen zijn het alternatief dat ervoor zorgt dat je weer heerlijk slaapt, met mooie dromen die energie geven. Een alternatief dat pijnen verzacht en blijheid weer laat stromen door je lijf.

Een alternatief, door vrouwen, speciaal voor vrouwen gemaakt. Een alternatief is ontstaan uit de unieke combi van (medische) hypnose, speltherapeutische technieken en aromatherapie.

Deze geurmedicijnen worden in een hele diepe ontspanning aan je emotionele geurbrein gekoppeld, zodat mooie herinneringen en mooie dromen ontstaan en nare emoties zoals pijn worden vervangen door fijne.

En het allermooiste, geurmedicijnen kennen geen slechte en nare bijwerkingen, alleen mooie.

 

Hieronder enkele voorbeelden van klachten waarvoor ik samen met jou via Aroma Hypnotherapie volledig op jouw lijf geschreven medicijngeuren samen kan stellen. 

 

"Ik slaap niet. Ik lig uren wakker, begin te malen en to do lijstjes te creëren. Zet die gedachten toch op UIT is het advies. Makkelijk gezegd, maar hoe doe je dat?"

Geurmedicijn voor MOOIE DROMEN 

Geeft mooie dromen, waardoor je iedere nieuwe dag verkwikt en verfrist tegemoet kan treden.

Niet verslavend.

Geeft een goede REM slaap.

Vergroot je zelfhelende en beschermende vrouwenkracht

Activeert het herstellend vermogen die slaap aan je lichaam en geest geeft.

 

"Ik heb pijnen zonder dat er een fysieke oorzaak voor is te vinden. Leer er maar mee leven en zorg dat je voldoende pijnstillers neemt."

Geurmedicijn tegen PIJN

Niet verslavend.

Vergroot je zelfhelende en beschermende vrouwenkracht

Verzacht pijn door de pijnsignalen te vervangen door geuren die fijne emoties en herinneringen omhooghalen

 

"Ik heb last van mijn gemoed en de dokters zeggen, het zit tussen je oren, kwestie van de knop omzetten, dan komt alles goed. Dat is fijn, maar geen idee waar die knop zit".

Geurmedicijn voor een GOED GEMOED

Niet verslavend.

Vergroot je zelfhelende en beschermende vrouwenkracht

Geeft blijheid door het activeren van de aanmaak van gelukstofjes in je lijf en brein.

WIL JE MEER WETEN?

NEEM DAN CONTACT OP MET DRS. COLETA VAN BEKHOVEN