Aroma Hypnotherapie laat Zenuwpijnen bij vrouwen verdwijnen

Drs. Coleta van Bekhoven behandelt met succes vrouwen die aan zenuwpijn lijden.

Haar behandelmethode is speciaal voor vrouwen ontwikkeld en mede daardoor zo effectief, want wist jij dat vrouwen anders pijn beleven omdat ze 50% meer zenuwcellen hebben dan mannen?

Daarnaast activeert pijn bij vrouwen nare herinneringen en emoties, die zij opslaan in hun gehele lichaam en als een trigger voor de pijn gaan werken. Een vicieuze cirkel is dan feit.

Met hypnoplay pijntherapie, die jouw zelfhelende vrouwenkracht activeert, doorbreek jij zelf deze pijncirkel en vorm je, in hypnose, je eigen medicijn. 

 

--- Eindelijk ben ik het grootste deel van de dag van die helse zenuwpijn af. Ik kan weer lachen en mezelf ontspannen en weer gaan kaarten met mijn man en vrienden en genieten van al het mooie in mijn leven, zo vertelt de 78-jarige Ria ---

Ria heeft de succesvolle Pijnbehandeling met zenuwcelontspanning ondergaan . Een behandelingsmethode gebaseerd op medische zelfhypnose en speltherapeutische technieken en specifiek doorontwikkeld voor het vrouwenlichaam en brein. Een bewezen methode als alternatief voor pijnbehandeling met zenuwcel dodende injecties of verdovende pleisters. ---

 

Hypnose als natuurlijke pijnbestrijding

Dave Elman, de grondlegger van de medische hypnose, heeft naar aanleiding van de pijn die hij zijn vader zag lijden en de verlichting die hij vond door hypnose, van het verder uitbouwen van hypnose als pijnbestrijdingsmethode zijn levenswerk gemaakt. Vele medici in Amerika heeft hij opgeleid om in hun praktijk deze methode van pijnbehandeling toe te passen. Gerald Kein heeft het gedachtengoed van zijn meester verder uitgebouwd en over de wereld verspreid middels een organisatie die OMNI heet. Deze organisatie heeft in Europa haar hoofdkantoor in Zwitserland, waar ook veel onderzoek plaatsvindt. In Nederland is de hoofopleiding gevestigd in Oosterhout. Binnen OMNI is het gebruik van hypnose als natuurlijke verdoving, verder uitgewerkt tot een zelfhypnose voor gevorderden en worden hypnotherapeuten met de specialisatie Hypnomed hiervoor opgeleid.. Een vorm van zelfhypnose die je kan leren met behulp van een OMNI gecertificeerde hypnotherapeut. Deze gevorderde techniek wordt ingezet als pijnbestrijding bij chronische pijn in plaats van medicijnen of anderszins pijnbehandeling zoals bijvoorbeeld neuraaltherapie, waarbij injecties aan de cliënt worden gegeven om de uiteinden van de zenuwen te doden en zo ongevoeligheid voor pijn te bereiken. 

Pijnbehandeling uit eigen kracht: Het alternatief voor neuraaltherapie

Aroma- en Hypnotherapeut en verpleegkundige Drs. Coleta van Bekhoven leert jou hoe je de helse zenuwpijn kan laten verdwijnen met zelfhypnose en pijnbestrijdingstechnieken. Deze methode is door haar speciaal doorontwikkeld voor pijnbehandeling bij vrouwen omdat het vrouwenbrein en lichaam uniek zijn. Haar methode is gebaseerd op de zelfhypnose pijnbestrijdingstechnieken uit de OMNI hypnomedische opleiding , gecombineerd met speltherapeutische technieken en aromatherapie, hetgeen het specifieke vrouwenlichaam en vrouwenbrein nodig heeft. Hiermee is een methode ontstaan waarin de reiniging en genezing van zenuwcellen door volledige en diepe ontspanning centraal staat. Een effectieve pijnbehandeling op natuurlijke wijze, waaraan alleen natuurlijke helende geurmedicijn te pas komen. 

 

--- Ria vertelt verder:  --- Eindelijk ben ik het grootste deel van de dag van die helse pijn af. Ik kan weer lachen en naar mijn kaartclubje en met de kleinkinderen naar de Efteling. Wat een genot om weer gedeeltes van de dag van die nare, stekende, brandende pijn af te zijn. Ik had alles al geprobeerd, tot zelfs zenuw dodende injecties in mijn rug, maar niets hielp.

Ik ben zo trots op mezelf dat ik het aangedurfd heb om deze therapie te volgen bij Coleta. Ik kan me ontspannen zoals ik nooit eerder heb gekund en dat heeft zij mij geleerd. Zo te ontspannen dat al mijn zenuwcellen de kans krijgen om te herstellen en zich te zuiveren van alle afvalstoffen van medicijnen en spanningen van angst en verdriet.

Af en toe voel ik die nare pijn weer opkomen, dan pas ik zelfhypnose toe, die ik geleerd heb. Een paar keer per dag pas ik deze methode toe en na een kwartiertje of halfuurtje, voel ik me heerlijk, loom, ontspannen, vol energie en zin in de rest van de dag

Dank je Coleta dat ik het plezier in mijn leven weer terug heb en weer lachen kan ---