Aanhoudende pijn in je vagina of bij het vrijen?

Wat kun je doen?

Vulvodynie of vaginale depressie:

Aanhoudende pijn in de vaginale regio, beter bekend als vulvodynie, kan een vrouw het leven zuur maken. Het is een bekende term onder dokters en gynaecologen die er weleens naar verwijzen als 'depressie van de vagina'. Er zijn gelukkig verschillende opties om van deze pijn verlost te geraken, waarvan Hypnoplay vrouwentherapie de meest effectieve en natuurlijke is.

https://marieclaire.be/nl/vulvodynie-of-vaginale-depressie-hoe-herken-je-het-en-wat-kun-je-zelf-doen/

Dyspareunie oftewel Pijn bij het vrijen.

Hypnoplay Pijntherapie helpt!

Dyspareunie is een medische term voor pijn kort voor, tijdens en-of kort na de geslachtsgemeenschap (coïtus). De term dyspareunie beschrijft een verschijnsel en is géén aandoening. Een verschijnsel dat verdwijnt met Hypnoplaytherapie en speciaal voor jou gecreëerde geurmedicijnen.

Hypnoplaytherapie is een zeer effectieve therapie die pijn bij vrouwen vervangt door plezier in je lijf en liefdesleven.

Waarom is HypnoPlay vrouwentherapie zo effectief bij Pijn bij het vrijen?

  • Omdat jij leert, in Hypnose, zo te ontspannen dat jouw gehele lijf en geest de kans krijgt om zich te zuiveren van alle afvalstoffen van stress, negatieve gedachten en spanningen van angst en verdriet.
  • Omdat jouw lichaam en geest zich vervolgens, via de Inner Childmethode, weer spelenderwijs vult met liefdevolle, plezierige gedachten en fijne emoties.
  • Omdat de HypnoPlay methode speciaal ontwikkeld is voor vrouwen en de HypnoPlaytherapie volledig is afgestemd op het unieke vrouwenlichaam en vrouwelijk brein 

Pijn bij het vrijen, seksuele problemen, intimiteitsproblemen

Review:

Pattie, 54 jaar, getrouwd met Cees

--- Deze therapie heeft mijn huwelijk gered ! Ik dacht dat mijn "seks" stuk was gegaan, door dat het vrijen pijn deed. Ik snapte er niets van, want ik hield nog steeds veel van mijn man.

Ik werd er snauwerig en afstandelijk van en wilde niet meer aangeraakt worden, bang dat mijn man zin zou krijgen om te vrijen.

Was het een burn-out of was ons huwelijksleven doodgebloed, of werd ik gewoon te oud?

Door deze bijzondere therapie ontdekte ik dat er niets mis was met ons huwelijk.

De overgang bleek de oorzaak en de pijn verdween.

Helemaal gelukkig mee en mijn man ook. ---

Wanneer contact opnemen bij pijn bij het vrijen?

ALTIJD !

HypnoPlay Pijntherapie helpt namelijk ALTIJD !

Dus red je relatie en je gevoel van "vrouw zijn" en neem contact op met Drs. Coleta van Bekhoven. 

Wanneer het vrijen pijn doet...wat doe je dan? 
Pijn bij het binnenkomen van je man komt veelvuldig voor in de overgang doordat de hormoonhuishouding op zijn kop gaat met bijkomende hittegolven die door je lichaam gieren en nachtzweten die de liefdessappen uitdrogen.
En dan kan het gebeuren dat het liefdesspel ineens zeer doet.  Het ontstaan van een negatieve spiraal ligt dan op de loer als je niet weet wat er gebeurt en hoe je het kan ondervangen.  De schrik van de pijn kan zich namelijk vastzetten in je onderbewustzijn en de volgende keer dat je het spel der liefde gaat spelen ongemerkt een alarm afgeven. Pas op, want het kan pijn doen, waardoor je lichaam zit onbewust aanspant en je de garantie krijgt dat het binnenkomen van je man pijn doet. Gebeurt dit nogmaals, dan hoeft je man je de volgende je maar aan te raken en de boel gaat op tilt, zodat jij niet meer aangeraakt wil worden, want dat leidt tot zin bij je man en dat wil jij niet omdat het zeer doet. Erover praten helpt niet, ook als je direct de oorzaak en het gevolg doorhebt. Wat helaas pas vaak het geval is als het al te laat is en jij je "vrouw zijn" en je begeerlijk voelen kwijt bent geraakt en je man zich afgewezen voelt.
Herken je bovenstaande en weet je niet hoe je deze negatieve spiraal kan keren, dan is HypnoPlay vrouwentherapie  iets voor jou.

Wij weten namelijk dat deze negatieve spiraal niet met praten of relatietherapie op te lossen is, maar dat de bokkades die ontstaan zijn in je lichaam en brein, door HypnoPlay Pijntherapie op te lossen zijn.