Chronische buikpijn of PDS

In eerste instantie was ik een beetje sceptisch, vertelt Bianca, maar uiteindelijk na een paar behandelingen ben ik enorm verrast en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen.

Door mijn PDS (prikkelbaar darm syndroom) had ik altijd BUIKPIJN en het gevoel alsof er een steen op mijn maag lag. Na de 1e behandel sessie was dat gevoel al nagenoeg verdwenen.

Chronische pijn is vaak onbewust gekoppeld geraakt aan negatieve emoties, zoals verdriet, boosheid, angst of schuldgevoel, waardoor de pijn in je lijf blijft bestaan nadat de lichamelijke oorzaak verdwenen is. De trigger op de pijn is dan de emotie geworden. Met Aroma-Hypnotherapie ontdek je welke emoties je gekoppeld hebt en vast gezet in je lijf en los je, met de zelfhelende vrouwelijke oerkracht die je in je hebt, jouw blokkade en de daarmee verbonden pijn op.

 

Bianca vertelt verder

Ik volg Coleta al een tijdje op Facebook en ik las dat ze vrouwen zocht die haar nieuwe pijntherapie op basis van medische hypnose wilden beleven. Ik was erg nieuwsgierig naar wat het inhield en omdat ik al heel lang last van buikpijn had, besloot ik me aan te melden.
In eerste instantie was ik een beetje sceptisch, maar uiteindelijk na een paar behandelingen ben ik enorm verrast en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen.
Het is een hele bijzondere ervaring om in hypnose dichtbij je (verborgen) emoties te komen en je lichaam voelt dat het heelt.
Door mijn PDS (prikkelbaar darm syndroom) had ik altijd het gevoel alsof er een steen op mijn maag lag. Na de 1e hypnose sessie was dat gevoel al nagenoeg verdwenen.
Met wat tips en tools die ik van Coleta mee gekregen heb, kan ik nog beter leren diep te ontspannen, en dat doet mijn lichaam en geest erg goed

meer reviews: