Aroma Hyponotherapie is een nieuwe en zeer effectieve behandelmethode die chronische pijn bij vrouwen in maximaal 3 behandelsessies verlicht, verzacht of laat verdwijnen

Helpt het echt zo goed?

Jazeker!

Kijk maar bij de reviews of kom zelf ervaren dat het werkt

 

Aroma Hypnotherapie is effectief bij :

 • Overgang

 • Coeliakie oftewel Gluten-intolerantie

 • Hoofdpijn, migraine

 • Menstruatieklachten (PMS, opgezwollen buik, heftige of onregelmatige maandelijkse bloedingen)

 • Chronische rug, nek of schouderpijn (frozen shoulder)

 • Longklachten (b.v. allergische astma) 

 • RSI (ofwel tenniselleboog, muisarm of golferselleboog)

 • Tinnitus

 • Huidpijn zoals (na)pijn door gordelroos, huidontstekingen, acné en huiduitslag (eczeem)

 • Alle auto-immuunziektes voor zover nog niet genoemd

 • Ter ondersteuning van pijnbestrijding bij ernstige ziekten, zoals bijvoorbeeld kanker


Ik dacht dat mij hetzelfde lot als mijn moeder wachtte..... altijd pijn vanwege REUMA, vertelt de 45 jarige Joan.

Drs. Coleta van Bekhoven behandelt met succes pijnklachten die al langer dan twee maanden bestaan en moeilijk onder controle zijn te krijgen. Een van haar cliënten is de 45-jarige Joan. Zij had pijnklachten in beide handen en vertoonde alle symptomen van beginnende reuma. Ze wilde geen medicatie vanwege de bijwerkingen. Na enkele behandelingen is de pijn verdwenen.

Lees meer:


In eerste instantie was ik een beetje sceptisch, vertelt Bianca, maar uiteindelijk na een paar behandelingen ben ik enorm verrast en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen.

Door mijn PDS (PRIKKELBAAR DARMSYNDROOM) had ik altijd BUIKPIJN en het gevoel alsof er een steen op mijn maag lag. Na de 1e behandel sessie was dat gevoel al nagenoeg verdwenen.

Lees meer:

 


Waarom is Aroma Hypnotherapie zo effectief bij chronische pijnklachten bij vrouwen?

 • Omdat vrouwen pijn anders beleven, aangezien een vrouwenlichaam en vrouwelijk brein anders in elkaar zit dan bij mannen.

 • Omdat deze behandelmethode werkt als " pijnbestrijding" doordat in een diepe ontspanning jouw zelfhelende vrouwenkracht wordt geactiveert en op deze wijze de oorzaak wordt weggenomen.

 • Omdat jij leert zo diep te ontspannen dat jouw gehele lichaam en geest de kans krijgt om zich te zuiveren van alle afvalstoffen van stress, negatieve gedachten en emoties zoals boosheid, angst of verdriet die verbonden zijn aan jouw pijn.

 • Omdat met deze behandelmethode jouw lichaam en geest zich weer spelenderwijs vullen met mooie, fijne emoties en plezierige herinneringen

 • Omdat Aroma Hypnotherapie niet alleen je pijn laat verdwijnen, maar jou ook leert met Aroma geurmeditatie en Aroma geurmedicijnen om jouw pijn blijvend te verlichten of te voorkomen.

 


Eindelijk ben ik het grootste deel van de dag van die helse ZENUWPIJN af. Ik kan weer lachen en naar mijn kaartclubje en met de kleinkinderen naar de Efteling..... zo vertelt de 78-jarige Ria

Dank je Coleta dat ik het plezier in mijn leven weer terug heb en weer lachen kan

Lees meer:


Neem nooit genoegen met "leer er maar mee te leven"..... is het advies van Colinda, 43 jaar, die na jaren eindelijk van haar BUIKPIJN af is.

Colinda had al van alles geprobeerd, van diëten tot massage, totdat ze hoorde van de nieuwe behandelmethode van Drs. Coleta van Bekhoven. Met succes heeft ze de behandeling gevolgd en ook geleerd pijn in de toekomst te voorkomen.

Lees meer:

Aroma Hypnotherapeut Drs. Coleta van Bekhoven laat niet alleen je pijn verdwijnen, maar leert je ook om pijn blijvend te verlichten of te voorkomen.

Ik ben drs. Coleta van Bekhoven.

Verpleegkundige en Universitair geschoold Aroma Hypnotherapeut.

Ik heb me gespecialiseerd in de behandeling van chronische pijn bij vrouwen en meiden.

‚ÄčWaarom?

Omdat ikzelf chronische buikpijn had en vrouwen om me heen, zoals mijn dochter en een hartsvriendin, pijn zag lijden. Omdat ik het verdriet van vrouwen meekreeg omdat ze niet meer konden genieten van het liefdesspel omdat het vrijen zeer ging doen. 

Pijn waarvoor geen lichamelijke oorzaak gevonden werd of pijn die niet meer wegging nadat de lichamelijke oorzaak was verdwenen

Buikpijn, hoofdpijn, zenuwpijn of liefdesspelpijn die met geen enkele behandeling of medicatie wilde verdwijnen.

Pijn waar je maar mee moest leren leven of nog erger, je moest je niet zo aanstellen.

Pijn waarvoor allerlei zware pijnstillers, antidepressiva of diazepam, oxazepam of slaapmedicatie werden voorgeschreven of zenuwdodende injecties werden gegeven. Medicatie met vele bijwerkingen en vaak verslavend.

 Daarom heb ik me de afgelopen jaren gespecialiseerd in methodes en medicatie zonder bijwerkingen die speciaal afgestemd zijn op het vrouwenlijf en vrouwelijk brein.

Waarom speciaal voor vrouwen en meiden?

Omdat vrouwen niet te vergelijken zijn met mannen. Vrouwen hebben een ander brein, ze bezitten een baarmoeder, kunnen kinderen baren, hun hormoonsysteem zit anders in elkaar, zelfs hun organen, zoals met name het hart van vrouwen werkt anders. Ze hebben meer zenuwbanen en veel meer gladgestreepte spiercellen in hun lichaam.

Zo ben ik op het pad van Aroma Hypnotherapie terecht gekomen. Een nieuwe therapievorm die  werkt via het emotionele geurbrein dat zich in het oudste deel van onze hersenen bevindt. 

Geïnteresseerd? Klik dan hier voor een beeld van hoe het werkt.

Of neem contact met mij op om samen te bekijken of Aroma Hypnotherapie ook jou van je pijnklachten af kan helpen .

 


Aroma Hypnotherapie is de fijnste pijntherapie die je je voor kan stellen & de bijbehorende Aroma geurmedicijnen zijn effectief en hebben geen bijwerkingen


Wordt Aroma Hypnotherapie vergoed? 

Jazeker.

Omdat deze behandelmethode is afgestemd op jou persoonlijk en genezend/helend werkt. De vergoeding is gedeeltelijk en afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering.

Voor meer info kijk op het vergoedingen overzicht